За фотографа

ЕЛЕНА МИНЕВА – ФОТОГРАФ

Казвам се Елена Минева и обичам да радвам хората с фотографското ми призвание и професия. Имам завършено фотографско образование в ТУ – София с отличен успех, опит във фотоателие, награди от фотоконкурси, и много щастливи лица в семейни, сватбени и детски албуми. Техниката ми е Nikon.

Всички ние имаме снимки, които ни вълнуват всеки път, когато ги погледнем. Снимки от мигове на щастие, на напрежение; събития, които са се случили само веднъж; емоции, които са преминали по лицата ни, и точно тогава някой е натиснал спусъка на фотоапарата.

Понякога си спомняме и полузабравени моменти, които не са фотографирани. Важни моменти, също част от историята на нашият живот. Снимките никога не са достатъчно. Има толкова много пропуски в заснетата история на нашият живот, споменът за които постепенно избледнява.

Да запечаташ на снимка мигове, които никога няма да се повторят, за мен е не само образование, а призвание. Особено в ключовите събития от живота – сватби, абитуриентски балове, кръщенета, важни рождени дни или други събития, защото втори шанс за запазване на тези късчета от време няма да има и опитният фотограф поема голяма отговорност върху себе си – да види всичко и всички през обектива от най-добрата позиция.


ФОТОЗАСНЕМАНЕ

– СВАТБИ

– КРЪЩЕНЕТА

– АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ

– ФОТОСЕСИИ

– РОЖДЕНИ ДНИ

– ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

ВИДЕОЗАСНЕМАНЕ

 

test here